Yhteistyössä mukana

Suomen Voimisteluliitto

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa: kuntovoimistelua ja jumppaa kaiken ikäisille, esiintyvää harrastevoimistelua ja tanssillista voimistelua, kilpavoimistelua ja huippuvoimistelua kahdeksassa kansainvälisessä kilpalajissa, tanssia ja paljon muuta.

***

Kisakallio

Kisakallion yläkoululeiritys tarjoaa nuorelle urheilijalle mahdollisuuden opetella huippu-urheilijan elämää jo kouluvuosien aikana. Yläkoululeirityksessä nuoret opiskelevat, harjoittelevat ammattivalmentajien kanssa fysiikkaa sekä lajitaitoja ja saavat oppia elämäntaidoissa, ravitsemuksessa sekä psyykkisessä valmentautumisessa.

Kisakallion Yläkoululeiritys on osa Olympiakomitean Yläkoulutoimintaa ja pohjautuu Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelman asiantuntijaryhmän määrittelemiin sisältösuosituksiin.

***


VALOTEAM

VALOTEAM, kehonhoidon ammattilaisten tiimi. Luonamme olet hyvässä hoidossa. Tervetuloa!

***

Piruetti

Piruetti on vuonna 1974 perustettu liikkujan tavaratalo. Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti - jo yli 40 vuoden ajan. Oman "la Pirouette" -tuotemerkimme asut valmistetaan vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten.

***